Ik ben Margaretha, Professional Organizer, ondernemer sinds 2009, psycholoog, partner en moeder.

Ik herken dat drukke gevoel dat veel mensen hebben, zeker met de groeiende hoeveelheid continue prikkels vanuit de omgeving, zoals internet en social media. Ik vind het fijn als mijn omgeving overzichtelijk en opgeruimd is. Dat wanneer ik leuke dingen aan het doen ben, ik niet afgeleid wordt door rommel, het moeten zoeken naar spullen, en door gedachten aan dingen die nog moeten gebeuren. Ik heb behoefte aan een rustig, overzichtelijk en plezierig leven. Gelukkig ben ik vanuit mijzelf altijd al georganiseerd geweest. Plannen, opruimen, administreren en boekhouden gaan mij gemakkelijk af.

En ik gun het jou ook. Dat jij:

  • je niet meer zo druk en gehaast voelt, ondanks je vele bezigheden,
  • geniet van de tijd die je hebt voor gezin, jezelf, hobby’s, familie, vrienden en andere dingen die je belangrijk vindt,
  • meer ruimte krijgt in je hoofd en leven.

Ik zie de potentie dat je nog zoveel meer kunt.

Ik kan je helpen dat eruit te halen. Ik ga daarom met je aan de slag om structuur aan te brengen om effectiever en efficiënter te kunnen zijn. Ik help je díe structuur te vinden die bij jou past, bij jouw leven, jouw gezin en jouw werk. Zodat jij de ruimte voelt om die dingen te doen waar jij écht blij van wordt.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Meld je dan hier aan voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 minuten via Skype!

Ik vind het heerlijk om de ontspanning en opluchting te zien bij anderen, als ze eindelijk die opgeruimde kamer, dat opgeruimde bureau of die opgeruimde inbox ervaren. In mijn blog inspireer ik je en help ik je de eerste stappen te zetten. Klik hier om je te laten inspireren.

workshop wat te doen als je e-mail inbox regelmatig vol stroomt

Wat is dit fijn!! Ik deed altijd maar wat! In mijn inbox komt van alles binnen, bestellingen van Zalando, schoolberichten, spam, datumprikker van evenementen en werk gerelateerde zaken. Vluchtig bekeek ik de binnengekomen e-mails als ik onderweg was of even snel tussendoor. Structuur in de berichten? Ammenooitniet! En daar was op een dag Margaretha! Ik werd al door 1 ochtend met haar geprikkeld om naar mijn mappenstructuur te kijken en begon meteen al lekker met opschonen! Zij heeft mij geleerd hoe ik binnen enkele minuten mijn inbox makkelijk opschoon. Welke mappen hierbij horen, wanneer je het beste je inbox kan bekijken zonder dat deze leidend is voor je dagritme én hoe je wekelijks op een vast moment een volle inbox, binnen minuten, weer leegt. En een lege inbox betekent voor mij een leeg hoofd. Zo man! Ik ben nu zelfs mijn hele computer aan het opschonen. Super bedankt!

Laura